2009-10-12

Brrrrrr!

Nu börjar det. Mörkt och kallt...Gäller verkligen att hitta de där små grejerna i livet som gör att våren inte känns allt för långt bort. Tänd en massa levande ljus till vardagsmiddagen! Ut och andas frisk luft (även om det regnar ute). Eller gosa ner dig i soffan med en film eller bok och en varm kofta. Varför inte med lite färg som den här Imitz koftan från Folkart för 2 250 kr!

2 kommentarer:

  1. Hej Sofia

    Jag letar efter en ny hösttröja, kanske du kan hjälpa mig. Jag ska kunna ha den på jobbet men den ska inte vara för tråkig för det. Jag är en man, 30-nånting, lång och smal.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym! Lång och smal, då passar det mesta. Men om du vill se lite "större" ut kan du satsa på randigt på tvären, mönstrat i färg eller textur/stickmetod. Välj inte allt för raka modeller om du vill minska intrycket av att vara lång. Är det en tunnare tröja, ha gärna en skjorta under. Junk de Luxe och Henrik Vibskov har många snygga tröjor och cardigans. Du hittar dem bl a på www.scoutthestore.com och www.111vox.com Hoppas att du hittar något du gillar!

    SvaraRadera