2010-01-08

Våren?!


Reafynd i alla ära, men nästan lika kul som att få tag på det där Plagget till halva priset, är att surfa in på alla härliga modesidor med vårkollektioner upplagda!
Njut av Stella McCartneys vårkollektion
eller Burberry Prorsums pre-collection.
Bland de svenska märkena kan du spana in våren hos bl a Acne, Fifth Avenue Shoe Repair och Whyred .

2010-01-07

H&M lanserar miljövänliga kläder

Jo jo, till och med H&M kan. Och dessutom till H&M-aktiga priser. Det demokratiska modet är verkligen på intåg, både till plånbok och miljö. Och man kan inte annat än gilla "The Garden Collection". Mycket blommigt småmönstrat, vilket bl a passar den lite rundare kroppen eftersom mönster hjälper till att förvilla ögat och därmed ge ett mindre intryck. Läs mer på gp.se

2010-01-03

Överlevde!

Nytt år. Men långt kvar till våren och det är iskallt ute. Men de stora katalogföretagen trotsar kylan och redan nu har t ex H&Ms och Ellos kataloger dimpt ner i lådan. Det bjuds väl inga större överraskningar, men det är ändå härligt att bläddra fram den ena sidan efter den andra med pastelliga, glada, ljusa färger och bar hud!
Vill du ha mer läsvärt om hur vårens mode kommer att se ut och bra handfasta tips så kan jag varmt rekommendera DN Söndag 3 jan sid 6-7. Hittade den inte på nätet men dök istället på en artikel på dn.se om hela 2010, vad vi lämnar bakom oss och vad vi tar med oss. Som ex nämner DN:s Modeexpert Karolina Skande att det rockchica inte blir kvar men däremot det välskräddade och nämner Lanvin. Nytt för 2010 är bl a lågklackat dvs mer lättpromenerade skor!

Inför våren nämns pastell, kaki, vida kostymbyxor, vitt, låååånga kjolar och klänningar mm. Det är bara att surfa in på närmsta nätbutik och låta dig inspireras och drömma om sol och värme.
Gott nytt!