2009-11-13

Ännu mer local

...ska försöka lista butiker med e-shoppar som finns i regionen (dvs Göteborg med omnejd). Märker att de färdiga listorna inte är kompletta. Upptäckte t ex att Lester, den härliga herrskobutiken, har en e-shop!
Har du någon favorit? I Göteborg eller vilken annan del av landet som helst så hör gärna av dig!

2009-11-12

Go local

Senaste nytt från webbshoppar i Göteborg med omnejd, min hemstad.Om du har ett gäng lax över...pälsjacka från Ra-re/brandgarden.se för 10 699 kr.Klassisk herrtröja från Fouesnant rayé/emmamalena.com för 1 199 krGrymt snygga jeans från ett för mig nytt märke Vintage1/missgreta.se för 2 700 kr

2009-11-11

Lindex storlekstänk Affordable Luxury?!


Hm, känner mig kluven i frågan. Läste dessutom att de kör med dubbla storlekar dvs Medium är 38/40, så det är inte så begränsat som man kan tro. I grund och botten tycker jag att alla kläder faktiskt inte kan göras för alla kroppstyper. Sen är det väl väldigt ogenomtänkt att det är just Lindex, som mellan raderna är till för den breda massan, som gör en sån grej.
För övrigt en väldigt snygg och lättburen kollektion!

Och här kommer listan.

Så här ser alltså resultatet ut efter det att man har blivit personal e-shoppad! Det är ett dokument med stiltips; färger, modeller mm som passar din kroppstyp. I dokumentationen ingår även "inspirationskändisar". För Jenny är det Charlize Theron och Juliette Binoche.
Hör av dig om du är sugen på att testa! Det är som sagt helt gratis och även om det inte resulterar i att du faktiskt köper något online, så får du inspiration inför din nästa shoppingrunda.

2009-11-10

Fashion no 2, lovely London

Ah, Fashion på SVT blir bara bättre och bättre. Gårdagens program handlade bl a om modebloggare vilket självklart var extra kul även om min blogg är en variant på temat. Men det mesta handlade ju om London och jag blev ännu mer sugen på att komma till skott och boka sommarens tripp dit! Har inte varit där på 10 år så det är verkligen dags. Blir nog en annorlunda upplevelse den här gången hur som helst. 2 barn och man ska ju med!
Tar gärna emot tips på bra grejer att titta på, göra, käka osv

2009-11-09

Här kommer Jennys e-shoppingtips!


Jenny är en sportig brunett med ljus hy. Hon passar bra i färger, snittet på kläderna/skorna jag har valt ut är "kvinnligt mixat med lite preppy/chict."